Beysu, Beyşehir de Karadağ’ın eteklerinden el değmeden son teknoloji ile dolum yapılarak tüketiciye ulaşmaktadır. Yüzey sularının karışmadığı, kaynağında temiz olan, herhangi bir kimyasal işlemden geçmemiş, mineral muhtevası yüksek olan güvenilir bir kaynaktır. Beysu son yıllarda yapmış olduğu atılımlarla gerek yurt içinde gerek yurt dışında Pazar payını arttırmış, buna paralel olarak da tercih edilen bir marka haline gelmiştir. Bunda Beysu’nun 1,5 Fransız sertliğiyle çok yumuşak bir su olması, uygun mineral zenginliği, içim tatlılığı, AB Standartlarına uygun olarak üretilmesi ve son derece hijyenik olması başlıca etkenlerdir. Bir süredir devam eden ISO belgesi çalışmalarını tamamlayıp 2006 yılı ocak ayında ISO 9001 Belgesi, Mart 2006’da ise HACCP Belgesini alınmıştır.
Beysu, Türkiye'de şişe suyu işletmeciliğinde ilk ruhsat alan şirketlerdendir. İşletme ruhsatını Sağlık Bakanlığından 31/12/1975 tarihinde almıştır. Doğal Kaynak Sularına verilen 15. Ruhsat Beysu’ya aitti
30 Aralık 2007 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder